In goede handen

Perconnect heeft een jarenlange ervaring op het gebied van ICT, internet en telefonieoplossingen. Van advies, idee tot en met uitvoering en installatie.

De voordelen van PerTel

1

Een open deur misschien, maar wat dacht u van de prijs!

Met PerTel hebt u geen dure centrale nodig. U bespaart dus direct in de kosten. En omdat u met PerTel over internet belt, zijn ook de belkosten laag.


2

Betrouwbaar
& veilig

De PerTel centrale staat achter een firewall in ons eigen VoIP-platform, dat wij 24/7 voor u in de gaten houden. Niet op een willekeurige server op internet, want bij PerConnect staat veiligheid voorop!

 

3

Voordelig en
gemakkelijk

PerTel is geschikt voor iedere organisatie: klein of groot. U krijgt een betrouwbare, flexibele en eenvoudig te configureren telefooncentrale, die u volledig op afstand kunt beheren.


4

Vele extra mogelijkheden
en maatwerk

Met PerTel heeft u alle mogelijkheden van een moderne telefooncentrale, maar kunnen we ook maatwerk leveren als het gaat om koppelingen met uw applicaties en/of CRM.

Wat vinden zij van PerTel van Perconnect

projecta "Voor ons bedrijven verzamelgebouw op de Parlevinker levert PerConnect de VOIP-telefonie. Hierdoor zijn wij in staat om snel (soms al binnen een paar uur!!!) in te springen op de wensen van onze deels tijdelijke huurders. Zo kunnen er heel eenvoudig extra lijnen en nummers aangevraagd worden zonder allerlei ingewikkelde graaf- en installatiewerkzaamheden en zijn er geen langdurige aanvraag procedures meer. Wat een verademing ten opzichte van de traditionele telecom bedrijven!!!"

gits

"Als zelfstandige ondernemer let ik voortdurend op de kosten. Dankzij de VOIP-oplossing van PerTel heb ik zo'n 40% op mijn telefoonkosten kunnen besparen. Naast deze besparing heb ik ook heel veel extra functionaliteit gekregen. Zo zit ik inmiddels regelmatig op een tweede locatie. Ook daar heeft PerConnect voor mij de telefonie geregeld. Ik kreeg een voor-geconfigureerde telefoon (met kabeltje!!!), aangesloten op het lokale netwerk en het werkte direct. We kunnen nu zelfs onderling onbeperkt gratis bellen!!!"